08 Oktober 2008

Gambar dan Video Program Jalinan Kasih 2008

Insya'allah dalam masa terdekat videoman kita Sdr. Md. Nizam akan memuatnaik video program Jalinan Kasih 2008. Video tersebut masih dalam proses editing dan akan mengambil sedikit masa untuk dimuatnaik.

Sayang seribu kali sayang Sdr. Md. Nizam tidak mengambil still photo pada tahun ini disebabkan masalah pada kameranya. Kepada rakan-rakan yang ada mengambil gambar program pada hari tersebut diharap sudi-sudilah mengirimkannya ke emel nizammatsaari@gmail.com untuk dikongsikan di laman web ini.

PIHAK "JAWATANKUASA TIDAK RASMI" PENGANJURAN PROGRAM JALINAN KASIH 2008 MENGUCAPKAN JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PIHAK YANG MENJAYAKAN PROGRAM TERSEBUT DAN TERIMA KASIH ATAS KESUDIAN SDR. / SDRI. HADIR KE PROGRAM TERSEBUT.

Teruskan melayari laman ini dari semasa ke semasa untuk mengikuti perkembangan seterusnya.

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Gambar Program Jalinan Kasih II sebanyak 57 keping ada di http://khairul-linda.fotopages.com/ . Harap maaf kerana kualiti gambar kurang menarik

Kapt Khairul

khairyna berkata...

kenali diri di http://profiles.friendster.com/
kasihungu

aiNa berkata...

assalamualaikum..saya x pnh study d smk serdang,tp study d sk serdang pusat.abah saya,En.Sudin pnh mengajar d smk serdang.malah,kami juga tinggal d tmn sri wangsa.pnh lalu jer kat serdang,tp dh nampak terlalu byk perubahan tambahan plk,bila nampak nama k.linda jiran sblh rmh d serdang terpampang dlm blog ni.Saya juga cuba jejak kwn2 lama yg belajar d sk serdang pusat(sk dato hj zainuddin).apapun,selamat bersua kembali pd mereka yg kenal dgn saya,Kak A.

farihahsudin@yahoo.com