28 Oktober 2008

CD & VCD Program Jalinan Kasih Sudah Mula Diedarkan

Kepada rakan-rakan yang membuat tempahan CD & VCD Program Jalinan Kasih; CD-CD tersebut sudah mula dikirimkan melalui pos bermula hari ini.

Semoga saudara/i menerima sumbangan kecil ini dengan senang hati dan menjadikannya sebagai koleksi dan kenangan bagi silaturrahim kita semua.

Kepada rakan-rakan yang belum mendapatkannya, sila SMS kepada saya seperti dalam posting di bawah. Terima kasih!

4 ulasan:

KHAIRYNA berkata...

dah tengok jalinan kasih the movie..ok lepas finas tak ada aksi terlampau.....tapi best bila tgk cd teringat kenangan dulu......terutama sang oren ha ha ha............bagus usaha kalian terima kasih kerana menjayakan jalinan kasih 2008 dgn hebat wpun tak dapat joint tapi ina rasa kehangatannya....dgn titik peluh kalian dari angkat kerusi sampai tamat maj....memang penat gila....
BRAVO

thelegendcontinue berkata...

Terima kasih atas segala sokongan anda. Sokongan anda tidak semestinya dengan joint tehe programme[tapi kalau dapat datang lagi baguih]. Sokongan moral juga penting.

Insya'allah kita akan teruskan program ini pada tahun 2010. Kita akan memperbaiki semua aspek kelemahan dan kekurangan yang ada. Kita akan buat secara proper dan sistematik.

Terima kasih.

khairyna berkata...

kenapa 2010 pulak tahun depan 2009 tak buat lagi ke.....alamak tahun depan turn beraya kat kedah tak ada pulak program pulak sedihhhh tak ada rezeki makcik lah pulak

khairyna berkata...

boleh hubungi inah kat
http://nurkasih7677.blogspot.com
http://profiles.friendster.com/kasihungu
boleh kasi apa2 latest news....maklumlah jauh di putrajaya